Roadshow

I fredags var det lite mer full rulle än vanligt hos oss på Teamed. Det var pitstop för Nordic Gyms Roadshow där det under hela dagen kom förbi intressenter och redan befintliga Nordickunder. Många av dagens Teamedkunder tog sig också en extra sväng förbi herrarna från Nordic som höll till i vår Friskvård/rehab hörna.

En av alla trevliga personer som klev in genom Teamedsdörrar under dagen var Ingeborg Wiksten (fp) som är ordförande för Folkhälso-, Primärvårds- och tandvårdsnämnden. Vi på Teamed fick visa henne vad vi idag bidrar med till folkhälsan samt vad vi med vår samlade kompetens än mer har för möjligheter att påverka den positivt.

Dagen för undertecknat och Teameds massörer Eva och Maria avslutades med en rejäl afterwork  i gymmet.

Vid tangentbordet

/Daniel, leg friskgymnast

  
Ingeborg provar Nidrocen. Dietist Magnus ses i bakgrunden.


Uppdukat för Roadshow.


På uppdrag med P95 fotbollslandslag

Hemkommen efter ett härligt läger med P95 Landslaget i fotboll. Fyra dagar på Bosön med 66 talangfulla grabbar från Sveriges alla hörn under förbundskapten Magnus Wikmans ledning. Massor med kvalitativ fotboll både i teori och praktik. Långa och välfyllda dagar med skön stämning bland grabbarna och ledarna, ett läger som lämnar en stor dos energi till det vanliga arbetet och vardagens bestyr. I maj väntar landskamp i Wales som följs av Nordisk pojk på Island i början av augusti. September startar med landskamp hemma mot Slovakien som blir ett genrep inför Em-kvalet i Moldavien i slutet av september. Året avslutas sen med ytterligare ett läger på Bosön veckan innan jul. Ett fantastiskt år väntar i fotbollens magiska värld för mig, det känns otroligt att få jobba med dessa fantastiska och kompetenta ledare för att inte tala om alla talangfulla grabbar som får fortsätta utvecklas med det dom älskar mest. Fotboll är inte bara en sport eller "en idrottsskada" som jag alltid skämtar om, fotboll är en passion, en hobby eller för en del, ett sätt att leva. För min del så börjar jag äntligen att förstå detta. Jag är med för att jag är duktig att ta hand om idrottarna och skador som kan uppkomma, jag ska inte vara bra på fotboll, likaså med dom andra idrotter som jag jobbar med, friidrott, simning eller styrkelyft. Tur är väl det, det är svårt att vara bäst på alla sporter. Idrott för mig innebar tidigt skador och fick råd av läkare att sluta idrotta. Ett beslut jag idag vet var felaktigt och ett dåligt råd av sjukvården. Fick senare i livet tillfälle att utveckla min talang inom medicin istället för inom idrott och får nu möjlighet att uppleva den underbara känslan av idrott genom andra. Nu kan jag istället hjälpa idrottare att övervinna besvär och skador så dom kan fortsätta utvecklas som idrottare och fortsätta med det dom älskar mest.

Vid tangentbordet

//Anders Schröder Naprapat på Teamed i Sundsvall

RSS 2.0