Gymmet abonnerat

Hej kära vänner!

Kommer med en liten information gällande tillgängligheten i gymmet veckan som kommer. Gymmet kommer vara abonnerat från 12.00 till 13.30 både onsdag 25/5 och torsdag 26/5. Det är en av våra kunder som har två personalgrupper som kommer för en styrketräningsintroduktion. Kanske ni på erat företag vill göra en satsning på personalhälsan? Var då inte blyg att kontakta mig Daniel så vi kan skräddarsy en eller flera aktiviter för just er!

Trevlig helg på er alla!
mvh Daniel Kibe, leg sjukgymnast
Tfn: 060-744 00 03
[email protected]

P17 landskamper i Köping

Teamed finns representerat vid träningskamper mot Schweiz i Köping. Det ser bra ut efter dagens träning som vi genomfört på Köpings IP. Imorgon väntar en träningslandskamp mot Schweiz U17 landslag och returmöte på torsdag. Alla pojkar friska och kommer ge gärnet imorgon!
//Janne

Truppen som möter Schweiz i träningslandskamper i Kungsör och Köping.

Knock Out i 2:a ronden

Thaiboxarn Petter Wallin är en av flera idrottare som får hjälp från Teamed. VM 2:an och den tidigare Svenskemästaren vann på Knock Out i hemmagalan Born to fight i -81kg. På bilden ses en mycket nöjd och glad Petter efter segerfighten! Vi på Teamed säger grattis och önskar dig lycka till mot framtida mål!

/Daniel

Thaiboxarn Petter Wallin som är en av det flera idrottarna som får hjälp från Teamed vann på Knock Out i hemmagalan Born to fight. På bilden ses en mycket nöjd Petter! Vi på Teamed säger grattis och önskar dig lycka till mot framtida mål!


RSS 2.0